Videti je, da je mezoterapija odlična tudi za odpravo strij

Danes mi je sodelavka povedala, da ji je mezoterapija pomagala pri zdravljenju strij. Menda ji ni prav nič drugega pomagalo kakor le to. Imam namreč podoben izziv in mi prav nič ne pomaga. Toliko krem, terapij in še kar ne vem, kaj naj naredim.

Ko smo imeli odmor za kosilo, mi je pokazala rezultat. Spomnim se, da je imela zelo opazne strije na trebuhu. Ampak ko mi je danes pokazala trebuh, ni bilo ne duha ne sluha o kakšnih strijah. No, to pa je nekaj, kar sedaj tudi mene zanima malce bolj in ni dvakrat za reči, da bom ob naslednji plači, res šla, na kaj takega Ta trenutek sem malce slaba s financami, ker sem bila na malce bolj oddaljenem dopustu. Kolikor pa vem, mezoterapija ni ravno poceni. Seveda sedaj rudi razumem, zakaj, saj sem videla rezultat. Na ta rezultat pa tudi, če bi bilo kaj drugega, kot mezoterapija ne bi šparala. 

Ko sem prišla nazaj v pisarno, sem takoj malce pobrska po spletu, kje imajo te terapije in kakšne so cene. Hotela sem se zelo hitro pripraviti na to, da bom vedela točno, kaj me čaka iz finančnega vidika, če bo mezoterapija nekaj, za kar se bom res odločila, in seveda kaj lahko pričakujem. In res sem našla še nekaj fotografij, kako so bile strije zelo lepo odstranjene pri nekaterih ženskah. Res odlično moram reči. 

Ko sem vse pregledala, kar me je zanimalo in sem imela vse podatke, sem se morala le še odločiti. Ta del pa običajno kar nekaj časa traja. Lahko tudi kakšen teden. Toliko je nekih možnosti danes na trgu in dobre stvari vedno veliko stanejo. Kar pa seveda pomeni, da moram res dobro razmisliti, kaj si želim. Ampak nekaj mi pravi, da je mezoterapija tisto, kar si želim, in potrebujem, kar pa mislim, da ne bo potem težko, da se odločim.