Sama točno vem, kaj mi je všeč, zato imam tudi včasih problem, ker si nekaj zamislim in potem v trgovinah tega ne najdem. Obožujem modo, vseeno pa imam močno izoblikovan stil. Najraje vidim, da ko grem po nakupih, da si kupim veliko oblačil, jakne, majice, hlače, čevlje, torbice, obleke, prav vse. Če pridem domov le z eno majico ali enimi hlačami, potem se mi zdi, da to nima smisla, ker enostavno moram kombinirati nove barve. Nisem človek, ko bi si z eno majico naredila več stilov, jaz si vedno z oblačili ustvarim en stil in tega nosim. 

Sedaj je prišel čas, za nakup nove jakne, ki sem si jo že kar nekaj časa želela. Želela sem imeti lepo, usnjeno, žensko jakno. Malo sem premišljevala, kakšne barve so, a sem se vseeno na koncu odločila, da so mi črne usnjene jakne najlepše. Potem pa sem začela razmišljati, v kateri trgovini imajo lepe usnjene jakne, da so kakovostne. Spomnila sem se na prijateljico, ki dela v butiku in mi je enkrat razlagala, kako imajo lepe jakne in zato sem jo poklicala. Povedala mi je, da so dobili res lepe usnjene jakne, ki so trenutno tudi v akciji in se mi resnično splača priti pogledat. Ker so se res hitro prodajale, jaz pa sem lahko šla šele čez tri dni, sem jo prosila, da mi da mojo številko in različne modele na stran. Približno je tudi ona poznala moj okus, tako da se nisem bala, da ne bo znala izbrati.

Čez tri dni sem šla v butik in jakne so me res čakale. Tisto, ki mi je bila všeč, sem takoj opazila, bila je res lepa, črna s sivo zadrgo in lepimi elegantnimi žepki. Končno sem prišla do dobre usnjene jakne, ki jo bom lahko nosila več let, kajti usnjene jakne so vedno modne. Če pa še znaš zraven kaj kombinirati, pa vse skupaj izpade še boljše.